Dobrý den, 14 dní jsem čekala na doručení balíku, ale žádný nepřišel. Po kontaktování prodejce jsem zjistila, že balík je už pár dní na poště : Pod Hroby 541, 280 02, Kolín IV. I přes to, že jsem poslední dny byla doma, jak ráno tak dopoledne, tak doručovatel balíku nezvonil, ani mi nebyla vložena výzva k vyzvednutí do schránky. Na poště jsem to řekla paní za přepážkou a bylo mi řečeno, že centrum stížností je v prvním patře, ale že tam nikoho nepouští.Už se mi to stalo po několikáté,nedávno jsem musela znovu platit poštovné, protože se zásilka vrátila odesílateli - opět bez jakékoliv výzvy ve schránce, tak už jsem z toho docela naštvaná..
S pozdravem Lenka Haltufová
číslo balíku: BA 020281772 0 X
Doufám v nápravu. Doručování balíku. Pokud nebudu doma, tak zanechat výzvu k vyzvednutí na poště.
Nejedná-li se o zásilku, která může být vhozena do poštovní schránky, je podnik povinen doručit ji jejímu adresátovi. Není-li možné zásilku dodat a jiný způsob dodání, který je v souladu s poštovními podmínkami, nebyl realizován, uloží Česká pošta zásilku na příslušné pobočce. Do dodávací schránky vloží výzvu, aby si adresát poštovní zásilku vyzvedl v určené lhůtě u stanovené pošty.
Česká pošta, s.p. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi poskytované mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.
Toto rozhodnutí je podpořeno faktem, že Česká pošta shledává svůj systém pro příjem, evidenci a řešení stížností jako dostatečný. Dle vyjádření České pošty přijme podání týkající se služeb poskytovaných Českou poštou nebo jednání jejích zaměstnanců kterákoliv organizační jednotka. Podání mohou být uplatněna telefonicky, osobně, dopisem, faxem, elektronickou poštou nebo datovou schránkou. Pro úplnost přikládáme odkaz, který obsahuje kontakt na poštovního ombudsmana: http://www.ceskaposta.cz/o-ceske-poste/kontakty/postovni-ombudsman.