dobry den,
společnost vodafone mi prodala telefon ze zacatku bylo vse v poradku a po roce se s telefonem nejde skoro dohodnout.
první 2 reklamace uznane. byla provedena vymena predni casti a pote i zadni casti telefonu. ale problémy vyreseny nebyly telefon se porad seka (prestane reagovat displej i tlačítka) a nejde ani restartovat prestane uplne reagovat. když jsem tuto vadu reklamoval reklamace mi nebyla uznana i presto ze telefon byl v servisu dan do původního nastaveni. bylo v protokolu jenom napsano ze po resetu telefonu se zavada neprojevila. ale reklamace neuznana.
asi 48 hodin jsem mel telefon doma a stalo se to opet znova. opet technik napsal tu samou pisnicku a reklamace opet neuznana. a pote jsem ho mel doma 24 hodin a opet sel na reklamaci opet nereaguje. jak se mohu bránit protože zamestnanci me odkazuji na servis ale z mého hlediska ja nemam s jejím externim servisem co spolecneho ja koupil telefon u vodafone a.s. a ne u servisu. a jsem z toho vseho zklamany a i pristup vodafonu se mi nezda moc fer
sony experia miro
s tim ze uz pul roku telefon lita jenom mezi mnou a servisem pozaduji odstoupeni od smlouvy.
Prodávající odpovídá za vady, které se na zboží vyskytnou v době 24 měsíců od převzetí. Spotřebitel může projev vady nějakým způsobem zdokumentovat a tento záznam přiložit k reklamaci. Pokud bude společnost nadále předsvědčena, že se jedná o neoprávněnou reklamaci a spotřebitel nebude souhlasit, doporučujeme mu, aby se obrátil na soudního znalce. Pokud znalec vysloví, že se jedná o vadu, je nutné rozporovat zamítnutou reklamaci předložením posudku. Seznam znalců je na www.justice.cz nebo na www.dtest.cz/soudni-znalci.
Dobrý den, pane Paluve,
při řešení reklamací vždy spolupracujeme se servisními středisky autorizovanými výrobcem. Pokud se po uvedení telefonu do továrního nastavení neprojeví vada, je chybné chování telefonu zpravidla způsobeno uživatelským nastavením (například nějakou aplikací, kterou si uživatel stáhl do telefonu). Pracovníci Vodafonu nejsou odborně způsobilí k posuzování vad mobilních telefonů, proto při řešení reklamací předáváme přístroje do servisních středisek k opravě či posouzení. Při konečném vyjádření k reklamaci pak vycházíme z vyjádření servisních techniků, o kterém nemáme důvod pochybovat.
Abychom se mohli vyjádřit konkrétně k Vaší stížnosti, můžete nám napsat přes http://tam.je/formular. V dotazu je třeba uvést IMEI mobilního telefonu nebo číslo opravenky, což nám umožní dohledat záznamy o řešení předchozích reklamací.
Martina Bakerová
Péče o zákazníky
Stížnost uzavíráme z důvodu nereakce spotřebitele.