Lidl Česká republika s.r.o.

#5446Nedodáno zboží do nabídky

8 dnů

05.01.2015, před 10 lety

Jaroslav Neumann

Společnost Lidl nabízela v super víkendu 3-4 ledna 2015 směs na pečení chleba za 19,90 Kč. Dne 2.ledna jsem si v odpoledních hodinách při nákupu v prodejně Lidl v Ostravě ul. 17.Listopadu 6225/74 obhlédl jaké druhy směsi jsou v prodeji. Byla tam celá paleta těchto směsi. Dne 3.1.2015 ráno v 8.00 jsem v prodejně nenašel ani směsi ani prázdnou paletu. Na dotaz u prodavačky mi odpověděla,že se prodala již včera a za slevněnou cenu.Do neděle 4.1. již nebyly směsi na prodej.

Příště při uvádění nějakých výrobku ve slevě od určitého data ať zodpovědný pracovník seznámí zaměstnance s přesným datem slevy.

5.1.2015 13:24, před 10 lety

Pokud zboží k dispozici není a nebylo, mohlo by takové jednání naplnit i znaky tzv. vábivé obchodní praktiky, kterou se rozumí situace, kdy podnikatel nabízí ke koupi výrobky nebo služby za určitou cenu, aniž by zveřejnil důvody, na jejichž základě se může domnívat, že nebude sám nebo prostřednictvím jiného podnikatele schopen zajistit dodávku uvedených nebo rovnocenných výrobků nebo služeb za cenu platnou pro dané období a v přiměřeném množství vzhledem k povaze výrobku nebo služby, rozsahu reklamy a nabízené ceny. Je tedy možné podat podnět krajskému úřadu, který jednání prodávajícího vyhodnotí a za zjištěné porušení zákona o ochraně spotřebitele (klamavá reklama) může uložit prodávajícímu pokutu.

9.1.2015 17:30, před 10 lety

Vážený pane Neumanne, velice nás mrzí, že jste nesehnal směsi na pečení chleba, které jsme 3. a 4. ledna nabízeli za zvýhodněnou cenu. Celou záležitost jsme prověřili a zjistili jsme, že v případě těchto směsí došlo k chybě a na prodejnu v Ostravě, ulici 17. listopadu nebylo zboží dodáno. Vzniklá situace nám velmi mrzí a přijměte, prosím, naši omluvu alespoň touto cestou. Rádi bychom Vám zaslali malý balíček jako omluvu za tuto chybu, a proto Vás prosíme, abyste nás kontaktoval na e-mailové adrese: socialmedia@lidl.cz.
Předem děkujeme a doufáme, že i nadále zůstanete naším zákazníkem. Lidl Česká republika

12.1.2015 15:35, před 10 lety

Jaroslav Neumann

Děkuji za vyřízení mé stížnosti.