Westerfield Int. AG

#5447Odstoupení od smlouvy

9 dnů 5 hodin

05.01.2015, před 10 lety

Ondřej Farský

Dne 5.1. 2015 jsem se snažil zrušit objednávku holícího strojku. Bohužel infolinka 227 191 219 je nedostupná. V členských výhodách je jasně uvedeno, že se nezavazujeme k nákupu. Prosím tedy o zrušení - zákaznické číslo 149679.

Děkuji Farský Ondřej

zrušení členství

14.1.2015 15:32, před 10 lety

Z důvodu zachování lepšího důkazního postavení doporučujeme spotřebiteli, aby smlouvu ukončil písemně. Výpověď doporučujeme zaslat doporučeně na českou adresu, nejlépe i s dodejkou(Westerfield Int. AG PO Box 18, 120 00 Praha 2). Spotřebiteli také doporučujeme, aby si poté uschoval kopii výpovědi. Současně s ukončením smlouvy lze odejmout souhlas se zpracováním osobních údajů.

Společnost se nám bohužel nepodařilo kontaktovat. Stížnost jsme z tohoto důvodu nuceni uzavřít. Má-li spotřebitel další otázky týkající se doporučení vhodného postupu, může kontaktovat naší poradenskou linku na telefonním čísle 299 149 009.