BILLA, spol. s r. o.

#54594Zkažené vepřové maso

3 měsíce 26 dnů 3 hodiny

24.12.2021, před 3 lety

Petr Hanuš

17.12.2021 jsme v Bille koupili vepřové maso na řízky na štědrovečerní večeři. 24.12.2021 jsem ho rozbalili a zjistili, že zapáchá(trvanlivost na obalu do 31.12.2021). Nebylo to poprvé, ale v běžný den mávnete rukou a zajdete pro jiné. Když je Štědrý den a všude je zavřeno, je to trochu problém. Tímto jsme s Billou zkončili.

Vepřová krkovice Billa

Ať si Billa kontroluje kvalitu svých produktů!

12.1.2022 09:14, před 3 lety

Jestliže zakoupená věc nemá očekávané vlastnosti, je třeba ji reklamovat u prodávajícího. Spotřebitel by v tomto případě měl nárok na dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, má nárok na odstoupení od smlouvy. K uplatnění reklamace není potřeba předložit doklad o zaplacení, přestože to považujeme za vhodné. Je však ale nutné prokázat, že zboží bylo zakoupeno u prodávajícího.

19.4.2022 15:12, před 3 lety