Dovolím si říct že to je hrozně zajímavý že já na tomhle tom portálu nejsem ani registrovaný ale z účtu Mi zmizlo na ten portál 15 stovek s velkým potěšením jdu na policii
Zrušení strhávání peněz z účtu
Je mi divné Jak to můžou zrušit když vlastně nejsem registrovaný
Dle obchodních podmínek společnosti může zákazník ukončit Dohodu kdykoliv telefonem nebo na stránkách Festivus Media BV kontaktním formulářem. Doporučujeme spotřebiteli, aby výpověď smlouvy zaslal prokazatelnou formou (kopie dokumentů je třeba si ponechat).
Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt z Nizozemí, doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.