O2 Czech Republic a.s.

#54705Neuznane vraceni ani vymena zakoupeneho telefonu v puvodnim obalu

4 měsíce 5 dnů 1 hodina

31.12.2021, před 3 lety

Anezka Batelova

Dne 28.12,2O21 jsemzakoupila sve vnucce mobilni telefon VIVO Y 52 . Vnucka bude slavit 18.cte narozeniny,Tak jsem z duchodu setrila pul roku na darek. Bohuzel, jsem se dozvedela,ze Ji koupili telefon take rodice. Druhy den jsem prosila na prodejne o storno prodeje. Pracovnici teto prodejny me velice chladne a s ironii odmitli s tim ze se storno netyka kamennych obchodu. Tuto informaci jsem nemela a ani jsem ji nikde necetla. Jako duchodce se me tato okolnost velice financne ale i lidsky dotkla.

Telefon VivoY 52

Doufam a prosim timto o vraceni penez. Dekuji za kladne vyrizeni a doufat v lidskost a pochopeni.

12.1.2022 16:40, před 3 lety

Odstoupení od smlouvy v zákonné 14denní lhůtě podle § 1829 odst. 1 písm. a) je opravdu možné pouze v případech distančního prodeje. Ze zákona tak není možné zboží vrátit a odstoupit od smlouvy bez uvedení důvodu.

Doporučujeme však kontaktovat přímo společnost například na čísle 800 02 02 02. Společnost uvádí, že nejvíce volných operátorů mívá mezi 14-17 hodinou. Přestože neexistuje zákonný nárok, může společnost v individuálních případech vyhovět i nad rámec svých povinností.

28.2.2022 14:55, před 3 lety

děkuji za zprávu. V tomto případě skutečně platí již uvedené od dTestu.
Vrácení zboží při jeho zakoupení na pobočce neposkytujeme.

Miroslav Trčka
Guru pro Social Media, O2