V prosinci 2020 jsem v okay plzeň zakoupil wifi router a bylo mi
nabídnuto pojištění v případě poruchy výrobku -blesková výměna.letos25.prosince přestal router fungovat následně jsem ho reklamoval v okay plzeň a bylo mi sděleno ,že nemají žádný ani podobný výrobek a bylo mi nabídnuto vrácení částky zaplacené za zmiňovaný výrobek.toto jsem odmítl neboť vzhledem k zaplacené pojistce předpokládam ,že internet bude dostupný a to i se službami s tím spojenými 2x tv po internetu.27.12.jsem podal v okay písemnou stížnost kde mi bylo odpovězeno,že se jí budou zabývat což múže trvat ňekolik pracovních dnú.3.1.jsem zavolal na zákaznickou linku okay kde mi sdělily že požadovaný router mají na pobočce v Mostu a Strakonicích ať tam jedu a výrobek mi vymnění.toto jednání považuji za scela neadekvátní a prosím vás o nápomoc ve vzniklé situaci Děkuji Stach
okamžitá výměna zboží.na pobočce plzeň,případně náhradu škody způsobené firmou okay.-obstarání nového routeru, několikadení výpadek internetu a tv.
V rámci "bleskové výměny" se prodávající zavazuje k okamžité výměně zboží. Domníváme se, že v případě, kdy je dané zboží dostupné na jiné prodejně, má prodávající povinnost dodat zboží na prodejnu, kde spotřebitel provádí reklamaci. Prodejce totiž není pouze jedna pobočka, ale síť prodejen. Je tedy podstatné, že zboží k dispozici má a nezáleží na tom, na které z prodejen se nachází.
pojištění má svá přesná pravidla, která jsou uvedena na našich webových stránkách. Pokud zboží není dostupné, je v rámci pojištění zákazníkovi vrácena částka za pořízení produktu.
Děkujeme za pochopení.
Tým OKAY.
Dle podmínek služby [konkrétně čl. 7 bod 7 písm. a)] je pojistným plněním "výměna vadného pojištěného výrobku za nový [...] je-li tato výměna možná." Domníváme se, že pokud je produkt dostupný na jiné prodejně, má spotřebitel nárok na jeho dodání v rámci pojistného plnění.
Výše uvedené platí pro případ, že jsou splněny všechny podmínky služby "blesková výměna".
V případě, že nejde o uplatňování služby "blesková výměna", ale o běžnou reklamaci, tak jsou podmínky naprosto stejné - pokud je produkt dostupný na jiné prodejně, má spotřebitel nárok na jeho dodání v rámci řešení reklamace.
Jedná se však o naši interpretaci podmínek společnosti. Proto zdvořile žádáme společnost o jejich interpretaci těchto podmínek a případné upřesnění, z jakého důvodu se naše interpretace liší.
mrzí nás, že zvolený prozákaznický přístup k zákazníkovi - okamžité vrácení peněz, aby si zákazník obratem mohl pořídit nový - zákazníkovi nevyhovoval. Přes veškerou snahu není možné se zavděčit všem.
Dané vyjádření je za naši společnost konečné.
Děkujeme.
Tým OKAY.
Jelikož během celé komunikace nedostal spotřebitel možnost vyjádření, stížnost na něj naposledy přeřazujeme a prosíme ho o reakci (byť s vědomím, že vyjádření společnosti uvedené výše je dle jejích slov konečné), případně o uzavření stížnosti.
Děkujeme stranám za součinnost.
děkuji dTestu,věc považuji za vyřizenou
na základě vyjádření spotřebitele prosíme tedy o uzavření stížnosti.
Děkujeme.
Tým OKAY.
Na základě vyjádření smluvních stran stížnost uzavíráme.