Žádám o vymazání veškerých osobních údajů z Vaší databáze, ukončení zasílání reklamních sdělení a zásilek, které jsem neobjednala.
č.zákazníka z obj.kuponu : 1839630
Od kupní smlouvy uzavřené na dálku (po telefonu, internetu) je možné odstoupit bez udání důvodu do 14 dní od převzetí prvního balíčku, v souladu s § 1829 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník.
Po uplynutí této lhůty je možné dalšímu plnění zamezit výpovědí smlouvy. V případě výpovědi je třeba splnit veškeré smluvní povinnosti až do účinnosti této výpovědi. Jinými slovy, spotřebitel zboží odebrané před výpovědí smlouvy zaplatí a ponechá si jej. Po výpovědi smlouvy již není povinna jakékoliv zboží odebrat a platit.
Korespondenční adresa uvedená na webových stránkách společnosti: U Smaltovny 625, 370 01 České Budějovice, e-mail info@naturamed.cz.
Při využití služeb poštovního provozovatele se má zásilka za doručenou třetí den ode dne odeslání (§ 573 občanského zákoníku domněnka doby dojití). Zmaří-li vědomě druhá strana (příjemce odstoupení od smlouvy, výpovědi smlouvy) dojití, platí, že řádně došlo (§ 570 občanského zákoníku) a bude vůči společnosti takové právní jednání účinné.
Spotřebitel rovněž může písemně (nejlépe doporučeně s dodejkou) požadovat po společnosti vyřazení svých osobních údajů z databáze společnosti. Pokud totiž spotřebitelka odejme společnosti souhlas se zpracováním osobních údajů, společnost je povinná to respektovat. Pakliže bude společnost nadále i po této písemné výzvě proti vůli spotřebitelky nakládat s jeho osobními údaji, bude žádoucí se obrátit neprodleně na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Vážná paní Mohylová,
děkujeme Vám za zaslaný podnět. Rádi bychom Vás informovali, že na Vaší žádost byl k dnešnímu dni zablokován zákaznický účet a Vaše osobní údaje byly předány k výmazu. Do doby, než se blokace propíše do všech našich systémů (což může trvat několik dní) se může stát, že k Vám nějaká naše nabídka dorazí. V takovém případě na ní, prosím, neberte zřetel. Z naší strany se jedná o poslední kontakt.
Hezký den.
NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.