THOMAS-TRADE.LTD

#5520USB FLASH DISK 32GB

5 hodin 30 minut

09.01.2015, před 10 lety

František Eppich

Reklamoval jsem výše zmíněný flash disk. Byl mi poslán nový, který opět nefungoval. Slíbili mi, že mi vrátí peníze. Od té doby zaujali pozici mrtvého brouka. Peníze mi nevrátili, na e-maily neodpovídají.ID 31608

nefunkční flash disk

Vrácení peněz, jak bylo písemně dohodnuto.

9.1.2015 17:13, před 10 lety

Vzhledem k faktu, že se jedná o zahraniční subjekt, doporučujeme spotřebiteli, aby se obrátil na Evropské spotřebitelské centrum - http://www.evropskyspotrebitel.cz/. ESC bezplatně pomáhá spotřebitelům řešit jejich problémy s obchodníky z jiných zemí EU, Islandu či Norska. (http://www.evropskyspotrebitel.cz/)

Společnost THOMAS-TRADE.LTD odmítla spolupráci v rámci služby VašeStížnosti.cz.

Vyjádření dTestu k uzavření případu

14.1.2015 13:15, před 10 lety

Spotřebitel nám po uzavření stížnosti sdělil, že dne 13.1.2015 došlo ze strany společnosti k vrácení peněz.