Česká pošta, s.p.

#55298změny pracovní doby, uzavírání pošty Pardubice 17-ROSICE nad Labem

15 hodin 37 minut

26.01.2022, před 3 lety

Iva Pulpánová

Dobrý večer,již po několikáté se mi stalo,že pošta v Rosicích nebyla otevřená dle provozní doby.
Chápu, že v současné době může být i u vás velká nemocnost, ale
jak si mám vyzvednou poštu nebo balíček, když chodím do práce
Zrovna dneska jsem si jela pro doporučený dopis, pošta měla být otevřena do 18,00 hodin a opět bylo zavřeno.
Byla jsem neskutečně naštvaná a rozlobená!!!!!
Nebylo by vhodnější se např. domluvit s Obecním úřadem v místě a změny vyhlásit třeba rozhlasem?Nebo dát včas vědět a ne ten den, kdy je změna!

změny pracovní doby

lepší komunikace

27.1.2022 09:18, před 3 lety

Stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok a nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována. Spotřebitel ji však může předat společnosti jako podnět ke zlepšení zákaznických služeb.

Česká pošta, s.p. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi poskytované mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.

Česká pošta, s.p. shledává svůj systém pro příjem, evidenci a řešení stížností jako dostatečný. Dle vyjádření České pošty přijme podání týkající se služeb poskytovaných Českou poštou nebo jednání jejích zaměstnanců kterákoliv organizační jednotka. Podání mohou být uplatněna telefonicky, osobně, dopisem, faxem, elektronickou poštou nebo datovou schránkou.