Vážení,
v důsledku dnešního jednání Vaši pracovnice na pobočce v Ústí nad Labem odcházím po 15 letech(dříve jsem byl klientem společnosti UPC) ke konkurenční společnosti, kde je jednání se zákazníky na jiné úrovni.
JUDr. Jan Řeháček
Žádný způsob řešení mého požadavku(přístup ke službě Můj Vodafone, nefunkční program HBO) mi nabídnut nebyl. V důsledku toho jsem dnešního dne od poskytování Vašich služeb odstoupil.
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti jako podnět ke zlepšení služeb.
Dobrý den, pane doktore, daná záležitost mě velmi mrzí. Jsem si vědoma skutečnosti, že chování a práce našich operátorů musí být na profesionální úrovni, neboť vytváří mimo jiné obraz naší společnosti. Pod profesionálním chováním si samozřejmě představuji také ochotu, vstřícnost a celkový přístup k požadavkům klienta. Naopak jsem si vědoma faktu, že jakékoli nevhodné a neprofesionální chování může být příčinou mnoha nepříjemností, které mají negativní dopad na naši společnost.
Prosím, napište nám přes https://www.vodafone.cz/pece/formular-reklamace/. Nebo písemně poštou na Vodafone Czech Republic a.s., Reklamační oddělení, náměstí Junkových 2, 155 00 Praha 5. Děkuji za pochopení. Přeji Vám pěkný den. Lenka Pilná Péče o zákazníky
Děkujeme společnosti za vyjádření. Žádáme spotřebitele o sdělení, v jaké fázi se stížnost nyní nachází, případně o její uzavření.