Helvetia Apotheke d.o.o.

#55930SPAM:

24 dnů 17 hodin

21.02.2022, před 3 lety

Karel Rosendorf

Využil jsem nabídky pravidelné dodávky vitámínů od Helvetia Apotheke a nahlásil všechny požadované informace pro zasílání poštou, včetně e-mailové adresy. Od té chvíle mi na můj e-mail stále chodí 3-5 zpráv denně nechutného obsahu. Měl jsem dojem, že je to seriózní firma, protože už jsem od nich už v minulosti odebíral vitamíny. Už jsem samozrejmě s nimi ukončil přes info linku zasílaní, ale to bohužel nevyřeší zasílání SPAMu s erotickým obsahem.

Pravidelné zasílání vitámínů...

Chci dosáhnout toho, aby lidé více zvažovali uvádět některé informace jen tak po telefonu, nebo aby si firmy najímali jen seriózní prostředníky... Děkuji...

23.2.2022 15:09, před 3 lety

Spotřebitel rovněž může písemně (nejlépe doporučeně s dodejkou) požadovat po společnosti vyřazení svých osobních údajů z databáze společnosti. Pokud totiž spotřebitel odejme společnosti souhlas se zpracováním osobních údajů, společnost je povinná to respektovat. Pakliže bude společnost nadále i po této písemné výzvě proti vůli spotřebitele nakládat s jeho osobními údaji, bude žádoucí se obrátit neprodleně na Úřad pro ochranu osobních údajů s podáním podnětu. Služba VašeStížnosti.cz slouží jen jako zprostředkovatel řešení sporů spotřebitelů s podnikatelem, proto je pro vymazání z databáze nutné kontaktovat podnikatele přímo.

Pokud by se spotřebitel domníval, že podnikatel osobní údaje neodstranil nebo ho o odstranění údajů nevyrozumí, může podat stížnost k prošetření Úřadu pro ochranu osobních údajů (https://www.uoou.cz/elektronicka-podatelna/os-1007/p1=3938).

25.2.2022 13:24, před 3 lety

Vážený pane Rosendorfe,

zkontrolovali jsme Vaši zákaznickou kartu a zasílání e-mailů s marketingovým obsahem máte skutečně z naší strany zrušené. Žádné e-maily s erotickým obsahem našim zákazníkům v žádném případě nezasíláme.

Prosím o prověření, z jaké adresy Vám tyto zprávy chodí. Pokud jsou skutečně od nás, prosím o přeposlání tohoto e-mailu nebo jeho print screenu.

Zákaznický servis Helvetia Apotheke

27.2.2022 18:41, před 3 lety

Karel Rosendorf

Děkuji za rychlou odezvu. Nepsal jsem, že e-maily s erotickým obsahem posíláte svým zákazníkům VY. Psal jsem, že od té doby, co jsem nahlásil e-mail "zprostředkovateli" po telefonu, tak chodí SPAM od různých ero seznamek nebo CHATů s koncovkou .ru... Do té doby mně chodily SPAMy jednou za týden až 14.dnů (bez ero podtextu), od telefonátu se "zprostředkovatelem" chodí 3-5 denně...

11.3.2022 12:16, před 3 lety

děkujeme za vysvětlení. Situaci jsme prověřovali i s našim IT a takovéto problémy u jiných klientů neevidujeme. Je pravděpodobné, že se jedná o náhodu. Doporučujeme ve Vaší e-mailové stránce tyto e-maily zablokovat.

Zákaznický servis Helvetia Apotheke

14.3.2022 17:33, před 3 lety

Karel Rosendorf

Dobrý den... Asi náhody existují, protože již před několika dny mně "otravné e-maily" přestaly chodit. Tímto děkuji za veškerou snahu k vyřešení. S pozdravem...

18.3.2022 13:24, před 3 lety

Situace je vyřešena, prosíme o uzavření stížnosti.

18.3.2022 14:41, před 3 lety

S ohledem na výše uvedená vyjádření stížnost uzavíráme s dosažením dohody. Děkujeme stranám za součinnost.