DELUXE WINE s.r.o.

#56046Nedodání objednaného vína

32 minut 18 sekund

28.02.2022, před 3 lety

Zdeněk Drlík

Podobně jako ostatní, kteří si na tuto společnost již stěžovali, jsem si objednal od této společnosti z jejich e-shopu vinozabavne.cz v září 2021 bedýnku vína. Zaplatil jsem kartou, ale bedýnka mi nikdy ani po X urgencích nebyla doručena.
Zkusil jsem tedy zde doporučovaná řešení v tomto pořadí:

1. Domluva přímo s dodavatelem - NEÚSPĚŠNÉ, ani po X urgencích a slibech v řádu několika měsíců mi doručené zboží nedodal.
2. Podání návrhu na mimosoudní vyrovnání u ČOI - NEÚSPĚŠNÉ, firma na výzvy od ČOI vůbec nereagovala.
3. Žádost o chargeback u své banky - ÚSPĚŠNÉ, tj. po popisu problému a dodání podkladů (objednávka, faktura, emailová komunikace s dodavatelem) mi byla po nějaké době částka vrácena na účet.

Pokud tedy s touto společností máte stejný problém a stejnou zkušenost, doporučuji nepálit čas řešením přes ČOI a rovnou zkusit chargeback.

Objednávka vína

Vrácení peněz za nedodané zboží.

Poznámka: Tohoto řešení jsem už dosáhl, viz popis. Uvádím zde jako inspiraci možného řešení problému pro ostatní.

28.2.2022 10:22, před 3 lety

Děkujeme velmi spotřebiteli za informaci o způsobu vyřešení sporu s prodejcem a předáváme doporučení ostatním spotřebitelům. Tato stížnost bude však uzavřena, neboť spotřebitel již neuplatňuje žádný právní nárok vůči prodejci, avšak bude zveřejněna.