PO PŮLROCE OD KOUPI NOTEBUKU 15-n018sc PŘESTAL ZNIČEHO NIC FUNGOVAT.
ZÁVADA OPERAČNÍHO SYSTÉMU.
VYJÁDŘENÍ SERVISU:Závada je způsobena díly uvedenými výše. Popis závady: Závada popisovaná zákazníkem se při testování projevila. Zjištěna chyba operačního systému. Záruka od společnosti HP na chyby operačního systému platí pouze 90 dní od data prodeje. Servis za data neručí a data nezálohuje.
OPRAVA OPERAČNÍHO SYSTÉMU-ZDARMA,NEBO VRACENÍ PENĚZ ZA ZBOŽÍ.KTERÉ JE SE ŠPATNÝM OPER.SYSTÉMEM K NIČEMU.
Pokud byl počítač kupován včetně operačního systému, odpovídá společnost za věc jako celek po dobu 24 měsíců od převzetí. Ujednají-li strany ještě předtím, než kupující může uplatnit právo z vady věci, že se jeho práva omezí nebo že zanikají, nepřihlíží se k tomu.
Společnost byla o podané stížnosti informována, bohužel však dosud neprojevila zájem se k případu vyjádřit. Vzhledem k tomu, že služba VašeStížnosti.cz funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít. Případný spor tak bude možné řešit pouze v občanskoprávním řízení.
V případě potřeby další konzultace se spotřebitel může obrátit na naši poradnu na lince 299 149 009.