nabízíte zboží,které je které dodáváte jen v pár kusech odpoledne to je 14 hod. je zboží vyprodáno.je to podvod na kupující to se stává stále
3.3 .2022 vysavač na popel
dostatek tohoto zboží
Byla-li prodejcem učiněna nabídka určitého zboží, ale prodávající slibované zboží vůbec neměl v úmyslu dodat (v odpovídajícím množství a včas) a celá akce měla sloužit pouze k nalákání zákazníků na jeho ostatní nabízené zboží nebo služby, mohlo by takové jednání naplňovat znaky tzv. vábivé reklamy, která je zakázanou obchodní praktikou dle přílohy č. 1 k zákonu 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele. Tuto skutečnost si může ověřit příslušný krajský živnostenský úřad. V případě porušení tohoto zákazu hrozí prodávajícímu pokuta. Spotřebitel může podat podnět přímo krajskému živnostenskému úřadu.
Dobrý den, pane Szotkovský, mrzí nás, pokud se Vám nepodařilo zakoupit zboží, o které jste měl zájem. Akce vždy trvá po dobu akčního termínu, nebo do vyprodání zásob, tato informace je uvedena i v našem akčním letáku, ve kterém je akční zboží vyobrazeno. Váš podnět jsme zaznamenali a věříme, že se tato situace již nebude opakovat. Záleží nám na tom, aby si zákazník mohl vždy zakoupit zboží, o které má zájem, vycházíme však z výše poptávky z předchozích akčních termínů. S pozdravem Lidl Česká republika v.o.s.