Jsem několikaletá pravidelna zákaznice a odebiram přes itesco dovoz domů.Posledni dobou jsem neskutečně rozčilená na tuto službu.Už po druhe mi nasypaly mrkev,citrony, žampiony a cibuli do ruky.Po ohrazeni se mi bylo řečeno,ze si mam zaplatit tašky,ale driv jsem to dělala,ale za dovoz dávám každý týden dost a nebudu di platit ještě tašky které jsou na nic.Přitom každá čokoláda, přesnídávka a jine drobné zboží je v sáčku, to nechápu.Pak mi take přišlo hroznové víno zabalene v sáčku, takže jsem ho nekontrolovala a po vybalení bylo cele shnile.Dále zboží které je v letaku zvýhodněné club kartou mi počítají za plnou cenu.Musím jo pak vracet.Body před Vánoci taky nemůžeme uplatnit v itescu protože to tam nefunguje.Pritom v Pardubicích Tesco nemáme.Odebiram zboží cca osm let kazdy tyden i moje matka a kdybych měla na výběr,tak uz si od od Tesca neobjednam.Vubec si neváží si neváží stálých zákazníků!
Itesco dovoz domů
Zlepšení kvality a služeb pro zskazniky
Jestliže služba nebyla provedena ve sjednané kvalitě (resp. zboží nemělo požadovanou kvalitu, případně kvalitu odpovídající účelu), může zákazník využít reklamace zboží/služeb. V uvedeném případě je dopravcem i prodejcem stejná společnost, tudíž by zde s reklamací neměl být problém.
Vhodným nárokem může být náhradní dodání (pokud o něj ještě má spotřebitel zájem), případně přiměřená sleva.
S ohledem na to, že služba VašeStížnosti.cz slouží ke zprostředkování řešení sporů mezi spotřebiteli a podnikateli a je založena na dobrovolnosti, doporučujeme kontaktovat společnost i napřímo. Dle internetových stránek prodávajícího (https://itesco.cz/kontakty/) je vhodné při online nákupech kontaktovat telefonickou linku na čísle 800 222 555 (v době 8-23h), případně lze společnost kontaktovat na emailové adrese info@itesco.cz.