Stander Sp. z o.o.

#56501Neakceptování zrušení zásilek

6 měsíců 25 dnů 15 hodin

18.03.2022, před 3 lety

Pavel Hudec

V lednu roku 2022 mě oslovila operátorka této společnosti, že nabízí produkt APPLECEDER. Souhlasil jsem s vyzkoušením zdarma. Po vyzkoušení daného produktu jsem zavolal na zákaznické centrum, kde jsem požádal o ukončení zasílání těchto produktů. Paní mi řekla, že ukončení bere na vědomí a že mi další zásilky už chodit nebudou. Dne 18.3.2022 mi dorazila od této firmy opět zásilka s produktem APPLECEDER+ CBD (SCA) s fakturou na 999Kč. Hovory kdy jsem mluvil s operátorkami této firmy jsou z jejich strany nahrané.

Prosím firmu, aby mi přestala zasílat produkty a prosím aby mi od této firmy již žádné další produkty nechodili. Nechci s ní mít nic společného

22.3.2022 08:40, před 3 lety

Spotřebitel má právo od smlouvy sjednané na dálku (typicky přes internet či právě po telefonu) odstoupit bez udání důvodu, a to nejpozději ve lhůtě 14 dnů od převzetí zboží. Není-li již možné od smlouvy odstoupit, je nutné smlouvu vypovědět.

Doporučujeme spotřebiteli kontaktovat společnost Stander Sp. z.o.o., nejlépe doporučeně s dodejkou na uvedené adrese (Warszawa, Ursus, ul. Bodycha 87, 05-816 Reguły, Polsko) a odstoupit od smlouvy, popřípadě smlouvu vypovědět.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt (se sídlem v Polsku), doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum působící při České obchodní inspekci například prostřednictvím internetových stránek www.evropskyspotrebitel.cz , které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.

Kontakty na ESC ČR:
adresa: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2