Dobrý den, 10.3.2022 jsem z účtu uhradil poplatek ČT 145 Kč za měsíc březen 2022 (plátce : Klírová Helena,Těškov 119, 337 01 Těškov).
Nyní jsem obdržel požadavek na zaplacení "neuhrazeného" poplatku za výše uvedený měsíc.
Prosím o vyřešení této nesrovnalosti
Zdravím Klír
zrušení neoprávněně požadavaného poplatku, který již byl uhrazen
V daném případě se jeví nejvhodnější kontaktovat podnikatele a danou věc řešit přímo s ním. Doporučujeme přiložit dokumenty, které dokazují, že došlo k odeslání požadované částky na účet společnosti.