objednávku jsem obdržela ve stavu (krásná krabice) vevnitř 2 krabice od bot a v jedné chyběli boty.
Objednávka čeká na zaplacení dobírku!
Dobrý den jak vám mohu pomoci ? :-)
Objednávka je ve stavu reklamace!
Dobrý den nemáme na vás čas, peníze jsme shrábli a nezajímáte nás a budeme se bránit podmínky přepravce,
Měla jste rozbalit krabici a zkontrolovat.
Vaše mínus.
Tak asi nějak tam probíhá vyjádření operátorek + Vedoucí callcentra paní M. K.
Jakmile není objednávka zaplacená jsou operátoři milí, ale jakmile se řeší problém tak dělájí kolem toho hgromady problémů.
Konkurence vše řeší Garancí spokojenosti, zákazníkovi věříme a peníze mu vrátíme.
Ale oni spíše opak!
Nemluvě tomu že se osočují a brání přepravní společností.
Nebudu na místě rozbalovat krásnou neporušenou krabici ať už váží 1 - 10Kg když to 20min táhnu pěšky!
U nich již nenakoupím a pokud budou dělat problémy kvůli 900,- jsem schopná jim udělat krásnou reklamu a reputaci.
Já jen kdyby zase někdo měl něco tak vyhrožování to není paní M. :-).
Jen možnost která je svobodná a recenzi může udělat kdokoliv.
Hezký víkend.
Horáková + Horák
6085880347-01
Vrácení peněz
Prodávající se zavazuje, že spotřebiteli odevzdá věc, která je předmětem koupě, a umožní mu nabýt vlastnické právo k ní. Spotřebitel se zavazuje, že věc převezme a zaplatí prodávajícímu kupní cenu. Dodá-li prodávající věc na místo určené spotřebitelem, převezme spotřebitel věc při dodání. Převzetím koupené věci nabývá spotřebitel k věci vlastnické právo. Nestane-li se tak, může spotřebitel požadovat po prodávajícím vydání zboží nebo může od smlouvy odstoupit a požadovat vrácení toho, co plnil.
Podle váhy zásilky uvedené na přepravním dokladu, popřípadě na dodaném balíku, by bylo možné posoudit, zda skutečně daná zásilka obsahovala veškeré objednané zboží.
Ztratilo-li se zboží při přepravě, je za způsobenou škodu odpovědný provozovatel přepravní služby prodávajícímu a prodávající je zase odpovědný za dodání zboží spotřebiteli. Pokud nebyla zásilka porušena, měl by spotřebitel z uvedeného důvodu kontaktovat přímo prodávajícího.
co se týká předmětné stížnosti, zákaznice, paní Horáková, která objednávku zadala, nahlásila dne 21.4.2022 v odpoledních hodinách, že jeden pár obuvi z její objednávky chybí, respektive krabice od bot, která byla součástí zásilky, byla dle slov zákazníka prázdná. Zákaznice si objednala dva páry obuvi. V souladu s interními postupy záležitost prošetřujeme a zahájili jsme k této objednávce reklamaci, na jejíž vyřízení máme 30 dnů. Situaci řešíme se skladem, který zásilku expedoval a s dopravcem, který měl zásilku v přepravě. Zákaznici budeme o výsledku reklamace informovat v zákonné 30tidenní lhůtě. Zákaznice i její partner opakovaně kontaktují zákaznické centrum CCC a domáhají se okamžité úhrady částky za chybějící zboží, přestože byli opakovaně informováni o postupu a zahájení reklamace. Bohužel zprávy i telefonáty od pana a paní Horákových jsou vedeny formou výhružek na zaměstnancům zákaznického centra. Situaci se samozřejmě budeme snažit vyřešit co nejdříve vyřešit a uzavřít.
S pozdravem,
CCC team
Stížnost přeřazujeme na spotřebitelku, aby mohla informovat o tom, jak byla reklamace vyřízena.
Podnikatel má dle § 19 odst. 3 zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, povinnost vyřídit reklamaci bez zbytečného odkladu. Nejdelší možná lhůta je přitom zásadně 30 dní, jak zmiňuje sám obchodník ve svém vyjádření. Jediná výjimka je v situaci, kdy se podnikatel se spotřebitelem výslovně dohodne na delší reklamační lhůtě. Tato lhůta se dle rozhodnutí Nejvyššího soudu ČR (viz sp. zn. 33 Cdo 3228/2009) vztahuje také na povinnost prodávajícího informovat spotřebitele o vyřízení reklamace.
Žádáme proto spotřebitelku, aby vyčkala na vyřízení reklamace, po kterém ji bude společnost sama informovat o výsledku. Následně může spotřebitelka - o což ji také žádáme - připojit své vyjádření k této stížnosti.
Stížnost / reklamace byla vyřešena že mi vrátili peníze a uznali reklamaci.
Ale nelíbí se mi lži co paní M. píše.
Nic z toho co píše není pravda, lze také doložit emaily.
Žádné výhružky co se týká z mojí strany nebyli s paní jsme si i normálně v ten den psali a ona poté zde uvede že pod výhružky.
A přítel k nim volal 2x a druhý hovor jsem slyšela a nic výhružného tam nebylo.
Pletete si pojem výhružky a upozornování.
Přítel vám jen vysvětloval, že není fér se ohánět Zásilkovnou a jejíma podmínkama když byl balík v pořádku.
Kdyby byl potrhaný nebo poškozený ano je to má chyba že jsem to při převzetí nezkontrolovala ale hezký balík který táhnu pěšky a nemám lepící pásku fakt rozdělávat nebudu.
A vysvětloval vám to zda taky kontrolujete např 10kg balík na podacím místě a pak ho táhnete domů.
Vy jste řekla ano. Což tomu moc nevěřím, ale to je jedno.
Každopádně arogantní obchod a neochotný a nepříjemný personál.
Bohužel jsem již bývala zákaznice.
A doufám, že těch 154 954 lidí na FB si uvědomilo co četlo tento případ, že se má obloukem vyhnout tomuto obchodu.
Hezký den
Dobrý den, 28.04.2022 byla zákazníkovi vracena platba, a doklad o platbě byl klientovi u objednávky č. 6085880347-01 odeslán. Z naši strany je vše dořešené
Na základě vyjádření smluvních stran stížnost uzavíráme s dosažením dohody.