Shell Czech Republic a.s.

#57128Podvodné jednání s myčkou na auta

5 měsíců 26 dnů 1 hodina

24.04.2022, před 3 lety

Florián Legát

Včera t.j.23.4.2022 jsem byl na myčce Schell ,kde si nechávám pravidelně umýt auto.Většinou kupuji mytí kolem 200,- Kč ,někdy i za 300,- Kč .Natočil jsem video jak myčka meje auto - 1/bez pěny i když v progamu je uvedená,2/bez vozku,2x kartáčování a mytí - nybylo.Mám záznam kde vše toto podvodné jednání je zaznamenáno.Obsluha této čerpací stanice ,vystupovali vůči mě jako hulváti a nevychovanci , hlavně paní u pokladny ,drzá,namyšlená ,arogantní.|T|ak to by se měli chovat vaši zaměstnanci vůči klientům , kteří jim předloží video záznam s viditelnými nedostačujícími dodanými službami?To je vizitka zaměstnanců Vaší společností ?Samozřejmě ,že k vám přestanu jezdit a mýt auto a čerpat benzín už u vaši společnosti nebudu.Je mi 65 let ,ale s tak drzou obsluhou jsem se nesetkal.Bylo mi vytýkáno ,že nikdo si nestěžuje a že to nikomu nevadí.Myslím si ,že obsluha okrádá a šetří na prostředcích k myčce a kdoví jestli si to nekradou pro sebe , měla by se tam udělat kontrola a zaměřit se na prodavačích kvůli jejich přístupu ke klientům.Nepíšu tuto stížnost jen vám /pokud do 1 měsíce nebude náprava/ podám tento podnět do médií .Okrádat se nenechám od Vašich zaměstnanců !!!

myčka čerpací stanice

obsluhu z 23.4.2022 čerpací stanice SCHELL Vyškov, vyhodit za porušení pracovní kázně a podvodné jednání vůči svého zaměstnavatele a klientům.Je to nastížnost a kontrolu ČOI.

24.4.2022 11:49, před 3 lety

Mezi spotřebitelem a společností byla uzavřena smlouva o dílo (umytí vozidla). Spotřebitel může službu reklamovat, pokud neodpovídala svými smluvenými nebo spravedlivě očekávanými vlastnostmi.

Obchodník je povinen přijmout reklamaci v kterékoli provozovně, v níž je přijetí reklamace možné s ohledem na sortiment poskytovaných služeb, případně i v sídle nebo místě podnikání. Obchodník je povinen spotřebiteli vydat písemné potvrzení o tom, kdy spotřebitel právo uplatnil, co je obsahem reklamace a jaký způsob vyřízení reklamace spotřebitel požaduje.

20.10.2022 11:38, před 2 lety