Dobrý den,včera 27.4.2022 cca kolem 16:00 jsem navštívila Penny v Karviné v centru S1.Koupila jsem si poslední 4 mléka kde byla cena 11,90 v rámci super středy.Cenovka byla přímo nad mlékem.Když jsem stála u pokladny,prodavačka byla nepříjemná už na paní přede mnou.Došla jsem na řadu a obořila se na mě,že tohle mléko není v akci.Upozornila jsem ji na cenovku nad mlékem což mi bylo vyvráceno.Prodavačka si trvala na svém aniž by se šla podívat,že to tak opravdu je.Jelikož jsem to nechtěla již řešit a dohadovat se s opravdu s NEPŘÍJEMNOU pokladní ,která se ani neusměje ,mléko za 18,90 jsem si vzala.Paragón ,ani body na plyšáky jsem nedostala takže číslo pokladní opravdu nevím.Já sama jsem obchod měla a zákazník byl vždy pro nás důležitý .Děkuji za kladné vyřízení
Požadují paní pokladní domluvit a vysvětlit ji,že komunikace se zákazníky je opravdu důležitý .
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti jako podnět ke zlepšení služeb.