Dnes jsem navštívil restauraci KFC České Vrbné. Poté co jsem si na přístroji objednal, jsem zasedl abych vymyká na svou objednávku. Na tabuli svítilo asi dalších 10 objednávek. Když každá z nich trvala zhruba 15 minut jsem znejistil a pozoroval personální který absolutně nezvládal svou práci. Po zhruba 50ti minutách se na výdajové tabuli objevila moje objednávka. Jenže objednávka jaksi svítila jen na tabuli k výdeji již nedošlo. Po dotazu zda mi bude objednávka vydána mi bylo sděleno, že jí tam nemají, ale mohou začít s přípravou znovu :)) na nedělní večer skvělá zábava v tomto podniku, se kterým bohužel nemám takovouto špatnou zkušenost poprvé. Nakonec došlo k refundaci platby bez jediného odškodnění pouze slovní omluva. Skvělá práce zdejšího personálu a této směny, kteří jsou opravdovým profesionály.
Nevydaný objednávka
Od této společnosti již nic nechci a neočekávám.
Společnost má povinnost vydat spotřebiteli objednané a zaplacené zboží, neučiní-li tak, ocitá se v prodlení a spotřebitel by v krajním případě měl právo na odstoupení.
Ze stížnosti vyplývá, že společnost odstoupení od smlouvy sama nabídla a společnost peníze ihned vrátila. Další nároky, kterými by mohla být například sleva na další nákup, jsou pouze na dohodě stran a nelze je právně vymáhat - společnost by tak mohla učinit například pro udržení dobrých vztahů.