Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s.

#57465Neotevření dveří

5 měsíců 14 dnů 23 hodin

05.05.2022, před 3 lety

Tereza Bočková

Dne 14. 4. 2022 jsem přiběhla včas na terminál Fügnerova, odkud měl jet ve 20:35 autobus do Šimonovic (linka č.20). Řidič mi však před nosem zavřel dveře, i přes mé opakované klepání, přitom byl před ním další autobus, tudíž nemohl odjet. Otevření dveří by mu zabralo 5 sekund. Autobus do Šimonovic přitom v těchto časech nejezdí často a další měl jet až za 2 hodiny.
Tímto bych moc chtěla “poděkovat” řidiči, který i přes upozornění cestujících na mě nebral zřetel!

Chtěla bych, aby byli řidiči lidštější a zvláště u linek, které nejezdí často, brali ohled a pár vteřin na cestující počkali a nezavírali jim před nosem.

6.5.2022 11:20, před 3 lety

Pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování k zákazníkům a řádném plnění pracovních povinností, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance.

V daném případě je vhodné se obrátit přímo na nadřízené řidiče či zákaznickou linku společnosti.

20.10.2022 17:14, před 2 lety