Chtěla bych reklamovat nefunkční rezervační systém Student Agency. Dnes 8.5.2022 jsem potřebovala zrušit rezervaci na jízdenku autobusem z Prahy do Karlových Varů (v 10.45 Z Hradčanské),ale systém mě ke zrušení nepustil, i když do odjezdu zbývalo přes půl hodiny. Chtěla bych požádat o vrácení jízdného, protože rezervace mi tím pádem propadla.
Děkuji za odpověď, s pozdravem N.Karasová
Vrácení jízdného
Jestliže se jednalo o jízdenku, kterou je možné stornovat do 15 minut před odjezdem, má dopravce povinnost avizovanou možnost skutečně umožnit. Pokud to možné nebylo, jedná se o porušení smluvních podmínek (resp. povinností) dopravce.
Společnost je vhodné s reklamací kontaktovat i přímo (např. přes kontakty zde: https://regiojet.cz/kontakty), přičemž společnosti v případě zaslání reklamace napřímo běží lhůta na vyřízení reklamace, která je obecně 30denní.