FlixBus CZ s.r.o.

#575262x jsem psala stížnost - reklamaci přímo u dopravce a nikdo nereaguje

5 měsíců 10 dnů 23 hodin

09.05.2022, před 3 lety

Alenka Bittnerová

Na 29.4.2022 jsem koupil 2 jízdenky 1xstudent 59,-Kč,a 1x 223,- Kč, celkem 282,-Kč z Prahy- Florenc do Brna Grand hotel čas 23,15.
Čekali jsme tam od 22,00 a autobus nepřijel, museli jsme zajistit náhradní dopravu, přijeli pro nás rodiče až od Brna, protože je nám 16 roků a v Praze se nevyznáme a v noci nebylo kam jít,to je další vydání asi 1.000 Kč.

Požadujeme náhradu 1.282Kč

19.5.2022 13:20, před 3 lety

Jestliže služba nebyla provedena ve sjednané kvalitě (resp. vůbec) je možné ji reklamovat. Společnost má povinnost reklamace vyřizovat, avšak na vyřízení reklamace je obecně 30denní lhůta. S ohledem na uvedené datum cesty se domníváme, že společnost stále lhůtu neporušila (přestože by mělo být vyřizováno bez zbytečného odkladu) a je tedy vhodné vyčkat na odpověď společnosti.

20.10.2022 18:09, před 2 lety