Systém Centre s.r.o.

#57544Samsung A51

1 měsíc 19 dnů 21 hodin

10.05.2022, před 3 lety

Simona Tomčíková

V říjnu 2021 jsem manželovi koupila Samsung A51 u této firmy.
V únoru jsem jej posílala na reklamaci - nenabíjel.
Po třech týdnech přišel zpět, fungoval asi tři nabití.
Znovu reklamace, znovu po třech týdnech přišel, znovu dvě nabití a opět nelze nabít.

Chci za 6000Kč funkční telefon !!!

12.5.2022 13:06, před 3 lety

Občanský zákoník stanoví, že pokud zboží nelze řádně používat v důsledku opakovaného výskytu vady po opravě nebo má-li zboží větší počet vad, pak má kupující právo na dodání nové věci bez vad, výměnu součásti věci, jakož i na odstoupení od kupní smlouvy.

O opětovném vyskytnutí vady po opravě mluvíme tehdy, jestliže se na zboží objeví stejná vada, která byla v rámci uznané reklamace již dvakrát opravována. Při třetí reklamaci stejné vady lze tedy vznést nárok na odstoupení. Ale i v tomto případě se jedná o reklamační řízení a prodávající může oprávněnost reklamace posoudit, vyžaduje-li to povaha vady. Charakterem stejné vady se zabýval Nejvyšší soud v usnesení ze dne 29. 8. 2013, sp. zn. 33 Cdo 2979/2012. Dle citovaného rozhodnutí lze o stejné vadě hovořit za situace, kdy se vada projevuje stejně ve vlastnostech věci.

22.6.2022 11:13, před 3 lety

nikoho s tímto jménem v našich objednávkách neevidujeme. Kontaktujte nás prosím na email, který naleznete na daňovém dokladu, s reklamací vám rádi poradíme. Všem, kdo by měli potřebu reklamovat nebo měli jakýkoli problém, stačí napsat na daný e-mail, který pro ten účel uvádíme přímo na fakturu. Odpovídáme během pár hodin, téměř vždy to stihneme do 1 pracovního dne. Naopak odpovědi na tomto portálu nám většinou zaberou delší dobu, protože jsou zde zveřejňovány s několikadenním zpožděním až po odpovědi administrátorem dtestu.

INFORMACE PRO PŘÍPADNÉ REKLAMUJÍCÍ: Na tomto portálu nám bohužel ve velkém množství případů píšou lidé, které dle jména v objednávkách nelze vůbec najít a následně se po naší reakci na "stížnost" ani neozvou. Nevíme, kdo takové zprávy píše, ale všem, kdo potřebují řešit skutečný problém, jsme samozřejmě k dispozici. Pokud tedy od nás máte zboží, není problém napsat na e-mail uvedený na faktuře nebo v potvrzení objednávky a spojit se s námi, což je nejrychlejší cesta. Reklamační postup, případně postup pro odstoupení od smlouvy, je u nás naprosto standardní a odpovídáme běžně v pracovní době během několika hodin, nejpozději do druhého dne.

Děkujeme

30.6.2022 09:23, před 3 lety

Spotřebitelka nás informovala, že reklamace byla vyřízena a společnost umožnila odstoupení od smlouvy. Vzhledem k tomu, že již peníze byly vráceny, stížnost uzavíráme s dosažením dohody. Děkujeme stranám za součinnost.