Dobrý den. Již pár měsíců jsem odhlášena ze seznamky a je napsané v seznamce, že mi vše vyprselo a neproběhne žádná platba. Dnes mi bylo strhnuto 1500 Kč. Mohu je získat zpět? Děkuji Hejlková
Jestliže spotřebitelka vypověděla smluvní vztah dle obchodních podmínek společnosti, došlo k zániku závazku. Společnost by pak neměla právo si nadále strhávat platby a byla by povinna vrátit platby učiněné po této výpovědi. V případě, že by tak neučinila, mohlo by se jednat o bezdůvodné obohacení.
Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitelka možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Tato služba je bezplatná. Odkaz na podání návrhu na zahájení mimosoudního řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese https://www.coi.cz/informace-o-adr/.
Dobrý den, paní Hejlíková.
Nejprve mi dovolte se zeptat, kde se Vám zobrazuje oznámení o tom, že "vše vypršelo a neproběhne žádná platba".
Dále mi dovolte dotaz, na které seznamce jste registrovaná.
DuPonti s.r.o.