Paidwings AG

#57798Nelze ukončit členství

15 dnů 8 hodin

22.05.2022, před 3 lety

Jaroslav Kácovský

Provedl jsem již třikrát sepa platbu a to 17.05.2022 56,87 EUR 04.05.2022 95 EUR a zároven žádal o ukončení členství ve všech jejich seznamkách. Znovu mi přišel mail,že kolekce @ auerwittethiel.com převzali právní zastoupení společnosti Paidwings AG Alte Steinhauserstrasse 1 CH- 6330 Cham jíž dlužím částku 57,36 EUR. Majitel účtu TRUST PAY AS Slovenská rep.Mám pocit,že mají účty v několika bankách po celé Evropě. Já jsem se zaregistroval pouze v jedné seznamce a během krátké doby jsem měl zahlcený počítač seznamkama. Všechny jsou bezplatné a dnes na mě vymáhají dluhy.Jsem vdovec, nejsem zběhlý v počítačové technice ale seznamku jsem kontaktoval elektronicky tak proč to nejde i elektronicky odhlásit? V těch jejich nabídkách o které jsem neměl zájem jsem ztratil veškerou orientaci. Takže byl bych vděčnej, kdyby mi někdo pomohl se od těchto lidí a jejich nahotinek vymanit a nadobro zbavit. Myslím, že nejsem sám. S pozdravem J.Kácovský.

Majitel Auer Witte Theil věc 35622235055 Paidwings AG

Ukončení členství ve všech těchto seznamkách.

6.6.2022 09:51, před 3 lety

Obsah této stížnosti je již řešen pod číslem 57790. Z tohoto důvodu bude tato stížnost uzavřena.