BILLA, spol. s r. o.

#58244Stížnost na prodavačku lahůdek Chrudim

11.06.2022, před 3 lety

Dana Ždímalová

Chtěla bych si stěžovat na prodavačku lahůdek v Chrudimi. Už po několikáté mi prodávala zboží v rukavicích od jaru nebo v nich před tím měla špinavý hadr. Když jsem jí na to upozornila nereagovala a pokračovala. Její chování bylo nepřijatelné.
Už jsem to i říkala jedné její kolegyňi, ale ona se mi omlouvala a odpověděla mi, že si mám stěžovat vedoucí a nebo na centrálu. Tak jsem zvolila tuto variantu, protože vedoucí není k zastižení a taky si myslím, že by to odnesla tak příjemná paní.

Požaduji nápravu nebo budu chodit jinam. Není to totiž poprvé.

15.6.2022 17:56, před 3 lety

Pro přípravu a prodej potravin platí přísná hygienická pravidla. Má-li spotřebitelka pocit, že v prodejně dochází opakovaně k porušování těchto pravidel bez toho, aniž by byla po její urgenci zjednána nějaká náprava, může spotřebitelka zvážit podání podnětu Krajské hygienické stanici, popřípadě Státní veterinární správě či Státní zemědělské a potravinářské inspekci (záleží na tom, kterého produktu se porušování hygienických pravidel týká).

26.10.2022 15:41, před 2 lety