Kaufland Česká republika v.o.s.

#58465Sleva na zboží u poklady nebyla nahlášená

20.06.2022, před 3 lety

Olga Čermáková

Dobrý den.V sobotu 18.6 22 jsem si u vás zakoupila meruňky.V letáku byli za 40kg ale u přepravek byla cena jiná a to 31,90.U pokladny táto sleva nahlášena ale nebyla a tak mi počítali merunky za 40 kč kilo.Abych se vrátila zboži reklamovat bych víc projela.Všimla jsem si toho až doma.Mám skovaný účet.Vrátite mi peníze po 5dnech až k vám budu mít cestu? Děkuji.S pozdravem Čermáková

Merunky

Vrácení částky peněz po 5dnech

20.6.2022 11:11, před 3 lety

Nabídka zboží, která je tvořena i cenou u něj uvedenou, je pro obchodníka závazná. Pokud jinou cenu uvádí a jinou účtuje, dopouští se klamavého jednání a je právem spotřebitele dožadovat se rozdílu v ceně zaplacené navíc.

Prodávající je povinen informovat v souladu s cenovými předpisy a přímo použitelným předpisem Evropských společenství spotřebitele o ceně prodávaných výrobků nebo poskytovaných služeb zřetelným označením výrobku cenou nebo informaci o ceně výrobků či služeb jinak vhodně zpřístupnit. Informace o ceně nesmí zejména vzbuzovat zdání, že cena je nižší, než jaká je ve skutečnosti.

Dozorovým orgánem je v této oblasti Česká obchodní inspekce, které spotřebitel může dát podnět pro porušení zákona o ochraně spotřebitele.

20.6.2022 11:33, před 3 lety

Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět. Dovolujeme si Vám sdělit, že podněty zákazníků společnosti Kaufland zpracovává Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit na telefonním čísle 800 165 894 nebo prostřednictvím e-mailu kontakt@kaufland.cz. Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika

23.7.2022 23:02, před 2 lety

29.8.2022 23:06, před 2 lety