T-Mobile Czech Republic a.s.

#58489Menší data měsíčně, než mám mít.

20.06.2022, před 3 lety

Lucie Wlodarczyková

Dobrý den.Ve svém tarifu mám mít každý měsíc 2 giga dat a už druhý měsíc jsem si všimla, že mám pouze 1,5 giga.Prosím o vysvětlení.

Chci mít opět měsíčně 2 giga a to mi stačí.

24.6.2022 10:03, před 3 lety

Není-li služba poskytována ve sjednané kvalitě, je možné ji reklamovat. Výsledkem uznané reklamace může být zejména přiměřená sleva a poskytnutí služby bez vad.

Společnost T-Mobile Czech Republic a.s. se však rozhodla nevyužít možnosti smírného řešení sporů a nadále je ochotna s nespokojenými zákazníky komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky a oddělení stížností. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze ve správním řízení u Českého telekomunikačního úřadu, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.

31.10.2022 15:55, před 2 lety