Dne 21.6.2022 jsem si u této firmy objednala:
Vaše objednávka č. [CLCZ]62474 byla přijata a je nyní zpracovávána:
Dobírka (zaplatíte hotově při převzetí)
[Objednávka č. [CLCZ]62474] (21 června, 2022)
Produkt Množství Cena
Víceúčelová čisticí pěna - Foam Pro - 600ml 1+1 ZDARMA 1 439,00 Kč
Mezisoučet: 439,00 Kč
Doprava: Bezplatné doručení
Dobírka (zaplatíte hotově při převzetí): 54,00 Kč
Platební metoda: Dobírka (zaplatíte hotově při převzetí) + 54 Kč
Cena celkem: 493,00 Kč
místo toho mi přišla aktivní čistící pěna pouze na čalonění.Jsou to podvodníci a ještě vás na ceně natáhnou,protože jsem našla na internetu úplně stejný produkt pouze max do 109,-kč.
místo víceúčelové čistící pěny - Foam Pro - 600 ml, přišly čističe K2 TAPIS na čalounění
Produkt vracet nebudu,protože poštovné by mně vyšlo dost draho,jen bych chtěla vrátit polovinu peněz z ceny zboží.
Pokud bylo dodáno jiné zboží, jedná se o vadu. Má-li věc vady, může spotřebitel v daném případě požadovat dodání nové věci v souladu s objednávkou. Není-li to možné, má spotřebitel právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněžních prostředků. Místo výše uvedených způsobů nápravy může spotřebitel žádat přiměřenou slevu.
Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt (zahraniční subjekt se sídlem ve Slovinsku), doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum při České obchodní inspekci na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.