30.6. linka 13:35 Brno - letišté Vídeň.
Řidič nabral už cestou půlhodinové zpoždění kvůli kolonám (to se dá pochopit).
Na mezizastávku Elberg jsme tak ořijeli se zpožděním. I přesto, že mu cestující říkali, že pokud hned nevyrazí,nestihnou letadlo (za které, jak víte, se platí v řadech tisíců), a řidiči ostatních autobusů mu říkali, že zde nemůže stát, vydupal si dvacetiminutovou přestávku.
Lidem, kteří si stěžovali, jen otevřel kufr a nechal je odjet městskou dopravou, za kterou si jistě také pořádně připlatili.
Chápu, že potřebuje přestávku, ale nechápu, proč si ji nemúže dát v cílové destinaci. Takhle nepříznivě ovlivnil a naštval 90% svých cestujících.
Nemyslím si, že by se takové zasadní chyby měly stávat. Skoro by bylo v pořádku cestujícím proplatit výlohy, které jim vznikly ne v důsledku ucpané dopravy, ale ignorace vašeho řidiče.
Doufám, že to nepřejdete jen tak.
Děkuji.
Mně osobně letadlo neuletělo, ale nedivila bych se, kdyby vám přišlo stížností více.
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti jako podnět ke zlepšení služeb.