Po tel.rozhovoru mi byla zdarma zasláno spol STANDER
CBD Oil by + OMEGA 3 STARTER 30
V dopise mi píší že mám nejpozději zrušít další zásilku DO 112.7.2022
Jenže nejde přes žádný formulář zásilku zrušit a ani telefonní kontakt(nikdo nebere).
Ve vypovězení smlouvy mám uvést "ne děkuji".
Prosím pomozte mi od vypovězení z této smlouvy, a od nekalých zisku této spol.
Děkuji za pomoc.
Novotná Lenka
Prosím pomozte mi od vypovězení z této smlouvy, a od nekalých zisku této spol.
Pokud společnost spotřebiteli brání smlouvu zrušit, zkracuje tím spotřebitele na jeho právech a k takovému jednání se nepřihlíží a jde to k tíži společnosti. Pokud tedy společnost záměrně znemožňuje vypovězení smlouvy, nemůže se dožadovat toho, že právní vztah nebyl ze strany spotřebitele řádně ukončen.
Doporučujeme spotřebiteli prokazatelně kontaktovat společnost Stander Sp. z.o.o., ideálně doporučeným dopisem s dodejkou, na adrese Warszawa, Ursus, ul. Bodycha 87, 05-816 Reguły, Polsko. V případě sporu poté bude mít v ruce důkaz, že smlouvu opravdu vypověděl. Pokud spotřebitel odstoupení od smlouvy (nebo výpověď smlouvy) zašle prokazatelnou formou, stačí poté doložit odeslání dopisu a tím prokázat snahu o včasné a řádné vypovězení smlouvy.
Jelikož jde o subjekt, který má sídlo mimo ČR, je mimo působnost České obchodní inspekce, která vykonává obvykle nad těmito praktikami dozor a pokutuje je. Jelikož jde o subjekt z EU (Polsko), může se spotřebitel obrátit na Evropské spotřebitelské centrum.
Kontakty na ESC ČR:
adresa: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2