4x se strhla platba pro mobile-maestro z datové karty, která slouží jen pro mobilní wifi - 9.6., 16.6., 23.6. a 30.6.
Na té kartě ani nejde nijak potvrdit, že chci strhnout nějakou platbu a našel jsem to až na výpisu.
zadal jsem reklamaci na svého poskytovatele mobilních služeb.
Chci vrátit peníze
Spotřebitel je povinen hradit jen zboží a služby, které si prokazatelně objednal. Jestliže tak neučinil, neměl by mít povinnost platit. Důkazní břemeno ohledně objednání nese společnost - ta musí prokázat, že k objednávce došlo a zároveň také to, že nějakým způsobem plnila (vykonávala to, za co jí spotřebitel platil).
Často platí, že při zablokování plateb dojde ke zrušení služby, avšak doporučujeme kontaktovat také přímo společnost, protože by mohlo dojít k situaci, kdy bude spotřebiteli narůstat dlužná částka.
Vzhledem k tomu, že se jedná pravděpodobně o zahraniční podnikatelský subjekt, doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v smírného řešení sporů obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.
Užitečné informace nalezne spotřebitel taktéž na webové adrese: http://www.platmobilem.cz/pro-verejnost/co-je-to-plat-mobilem.
Spotřebitel nás informoval, že mu byly vráceny peníze na PayPal účet. Na jeho žádost tak stížnost uzavíráme s dosažením dohody.