K.F.C. spol. s r.o.

#58894Chybějící položky v objednávce + neochotný přístup

09.07.2022, před 3 lety

Marie Skopalíková

Jedná se o prodejnu v Karviné, objednávka byla objednána okolo 22:00. V objednávce mi chyběl Texas Grinder a karamelový milkshake + 3 brčka. Podotýkám, že jsem čekala přes hodinu při platbě 599kč. Při hovoru se s manažerem nešlo slušně dohodnout na vhodné kompenzaci, byl neslušný a naprosto neochotný. Jako kompenzaci mi nabídl 3 stripsy, které jsem dostala mimochodem jako slevový kupon k další objednávce. Takže této kompenzaci absolutně nerozumím, ale přistoupila jsem na to. K tomu všemu mi místo 3 stripsů dovezl 2 s tím, že ty stripsy viděl. Nevím,jestli si pán mysli, ze beru jako zábavu volat na KFC a dohadovat se o jídle, za které si platím. K tomu taková porce hranolek? (Nejde přiložit foto,klidně Vám ho pošlu.) NEJHORŠÍ OBJEDNÁVKA V MÉM ŽIVOTĚ A RECENZE BUDU PSÁT I DÁLE. Nikdy víc.

Žádám kompenzaci celé objednávky.

13.7.2022 13:02, před 3 lety

Chování zaměstnanců:

Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti jako podnět ke zlepšení služeb.

Jakost objednávky:
Jestliže dodané zboží neodpovídá objednávce, je možné jej reklamovat. V tomto případě je nejlepší reklamovat zboží ihned, pokud tak ale učiněno nebylo, může spotřebitel reklamovat i později (např. pomocí formuláře na internetových stránkách https://kfc.cz/main/home/contact). Je vhodné k reklamaci také připojit fotografie produktu, aby prodávající mohl reklamaci lépe vyřešit.

2.11.2022 16:35, před 2 lety