Dne 10.7.2022 jsme byly s kamarádkou nakoupit v prodejně Počernická,Praha 10.Fronta byla všude u samoobslužných pokladen.Zeptaly jsme se s kamarádkou,jestli by mohla být otevřena jedna pokladna s obsluhou pokladní.Nacez ostraha, které jsme se vůbec neptaly.Odpověděla,ne.Personal opáčil to samé.Chtely jsme alespoň pomocí s obsluhou na samoobslužné pokladně.Pani prodavačka nebo pokladní nám řekla, že nemá čas.Po stížnostech dalších lidí byla otevřena normální pokladna.Muzu Vám říci,že do této prodejny už nevkrocime.Radeji si priplatime a budeme nakupovat jinde a tuto prodejnu nebudeme pro nákupy doporučovat, než nakupovat u Vás.Nejvice nás mrzí to,že se nenašel nikdo jiný,aby pomohl nejen nám.Rady jsme k Vám chodily,ale po této zkušenosti už opravdu ne.Kdyby personal s omluvou řekl, promiňte,např.musim něco vyřešit a hned k pokladnám někoho pošlu a ten se Vám bude věnovat a pomůže Vám i ostatním.Rady počkáme a situaci pochopíme.Ale v této prodejně to není o selhání jedné osoby.Pracuji přes 30 let s lidmi a dovedu je pochopit.Ale nějaké základy slušného chování si musejí zachovat.V Malešicích a Strašnicích je několik Marketu a v okolí jsou Supermarkety,konkurence veliká.Casy,kdy Billa byla na tomto sídlišti osamocená jsou pryč.Kucerova
Školení základu slušného chování a vysvětlení lidem, že když nebudou lide v prodejnách nakupovat nemusí mít mzdu ani práci.Nerikame,aby se ponižovali a skákali ,s nadsázkou tak ,jak zákazník píská.Ale chovali se profesionálně a lidsky.
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti jako podnět ke zlepšení služeb.