OKAY Holding a.s. (OKAY s.r.o.; JENA - nábytek, s.r.o.)

#59269Neoprávněný nauctovany poplatek

3 měsíce 30 dnů

22.07.2022, před 2 lety

Andrea Pažourková

Bohužel do této prodejny už nezavítám u pokladny mě nauctovali produkty navíc (odstraňovač vodního kamene a expres výměnu zboží za 200) nikdo se mě na nic neptal u pokladny. Bohužel jsem to zjistila až doma v prodejně jsem neměla čas si kontrolovat účtenku měla jsem sebou 2 leté dítě, využili příležitosti

Chtěla bych vrátit zboží a dostat částku zpět zboží mám doma ještě nerozbalene

29.7.2022 09:16, před 2 lety

Spotřebitel by měl v případě prokázaného zjištění nesprávného vyúčtování zboží na pokladně nárok na vrácení bezdůvodného obohacení ze strany podnikatele. V takovém případě je nutné k prokázání nesprávného vyúčtování využít např. svědeckou výpověď nebo kamerový záznam.

Dozor v oblasti správného účtování nákupu provádí Česká obchodní inspekce. V případě opakovaného nesprávného účtování zboží by mohl spotřebitel zvážit podání podnětu správnímu orgánu, který může za zjištěný přestupek uložit podnikateli pokutu.

1.8.2022 12:59, před 2 lety

prosím o vyjádření spotřebitele, zda danou záležitost řešil přímo na příslušné prodejně.

Děkujeme.
Tým OKAY:

1.8.2022 12:59, před 2 lety

Děkujeme.
Tým OKAY:

2.8.2022 16:28, před 2 lety

Děkujeme za odpověď.

Stížnost přeřazujeme na spotřebitele, aby mohl na dotaz společnosti reagovat.

22.9.2022 15:38, před 2 lety

21.11.2022 16:27, před 2 lety