reklamační protokol 1036817
Reklamovaná obuv Galus 13145821/44 společnost Deichmann prodejna Vítkovická 3278 Ostrava
Zakoupeno 31.5 2014 reklamováno 26.1 2015
Důvod reklamace nedostatečná síla materiálu v místě paty. Z tohoto důvodu došlo k obnažení vzduchových komor a protlačení podešve v tomto místě. Daný problém vyřešili tak , že seřezali materiál v místě paty a přilepili podpatek!!!! Jelikož se jedná o botu jež má podešev z jednoho kusu gumy nepovažuji tento způsob za adekvátní vůči funkčnosti tohoto modelu.Zarážející je to , že pod obuví zn.Galus je napsáno ...životnost je důležitější než modnost....
Tuto reklamaci jsem řešila s vedoucí prodejny , posléze na zákaznické lince firmy Deichmann odkud přišlo stejné vyjádření po prošetření oblastní vedoucí prodeje.
vrácení peňez
Opravou se rozumí odstranění vady. Vada by měla být odstraněna způsobem, který odpovídá její povaze. Prodávající je dle stanoviska Nejvyššího soudu ČR, sp. zn. Cpj 40/82, povinen provést záruční opravu s veškerou odbornou péčí takovým způsobem, aby byla vada řádně a beze zbytku odstraněna a prodaná věc nebyla v důsledku výskytu vady ani opravy nijak znehodnocena. Je tedy nutné zhodnotit, zda bylo vyhověno uvedeným podmínkám.
Vážená paní Sedlářová, dovolte nám, prosím, informovat Vás o tom, že jsme se Vaší záležitostí již zabývali. V případě jakékoliv další zpětné vazby na společnost DEICHMANN-OBUV s.r.o. tak můžete učinit na e-mailové adrese service-cz@deichmann.com, případně prostřednictvím kontaktního formuláře na internetových stránkách www.deichmann.com. Děkujeme.
Dobrý den.
Obrátila jsem se na sp.DEICHMANN s žádostí o osobní setkání /při převzetí reklamace/s oblastní vedoucí prodeje, kde byl sepsán protokol o zp.řešení z jejich strany jež použiji k žádosti o znalecký posudek.
Stížnost tedy uzavíráme s nedosažením dohody.