Dne 3.8.2022 v 9:40 na lince 510 mezi zastávkami Sobotka, náměstí - Holín, Prachov, Český ráj jsme byli jako skupina cca 12 lidí původně odmítnuti k nástupu do prázdného autobusu. Řidič měl problém s tím že máme být nahlášeni přitom se skupiny hlásí nad 15 lidí.
Řidič: 3763
Spoj: 202
Linka: 631510
Usměrnění chování řidiče k lidem. Práci si mohl vybrat.
Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je nutné vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře na stránkách http://www.busline.cz/cz/napiste-nam.html.
Chování zaměstnanců nepodléhá přímo právním normám. Mezilidské vztahy se řídí zejména zásadami slušnosti. Pracovník však jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování k zákazníkům, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance. Vzhledem k výše uvedenému je vhodné se stížnostmi směřujícími pouze na chování zaměstnanců obrátit přímo na jejich nadřízené.