#59818Neposkytnuta pece pri nakazeni Covidem

12.08.2022, před 2 lety

Alžběta Czerná

V pondeli jsem byla testovana pozitivne na Covid, platim si drahe pojisteni a vzdy jsem s touto pojistovnou byla spokojena, uzavrela jsem s nimi pojisteni v minulosti nescetne mnoho krat… Ale jak vidim kdyz jde do tuheho pojistovna me jen tak necha na pospas. Prosila jsem o hotelovy pokoj s donaskou jidla, protoze bydlim na apartmane s vicero lidma a pro tento pripad preci tu pojistku mam, aby mi pomohli kdyz se neco takoveho stane, prosila jsem je take o leky a lekarskou peci, nedostalo se mi zadne valne odpovedi krom spatneho osloveni, kde ze me udelali Vazeneho pana, pritom ja jsem zena! A neustale se opakujici zpravy jako by to jen od nekud zkopirovali a vlozili do emailu. Tudiz bych si na pojistovnu chtela stezovat a nedoporucuji obzvlaste ne v pripade Covid pojisteni! Dekuji za precteni.

Cestovni pojisteni

Ocenila bych kdyby mi pojistovna dala odskodne za to, ze jsem se v teto situaci musela postarat sama o sebe, zit v techto tezkych podminkach bez jidla a bez lekarske pece. A to nemluve jeste o uslem zisku…

16.8.2022 11:36, před 2 lety

Nesouhlasí-li spotřebitel s postupem pojišťovny, má možnost podat proti tomuto postupu stížnost. Stížnosti se doručují na adresu pojistitele Česká pojišťovna a.s., P. O. BOX 305, 659 05 Brno a vyřizují se písemnou formou, pokud se strany nedohodnou jinak. Nereaguje-li pojišťovna na stížnost nebo ji zamítne, může se spotřebitel obrátit i na Českou národní banku, Na Příkopě 28, 115 03 Praha 1, která je orgánem dohledu nad pojišťovnictvím.

Obecně je k mimosoudnímu řešení sporů mezi pojišťovnou a spotřebitelem (pojistníkem, pojištěným, oprávněnou osobou) u pojištění příslušná Česká obchodní inspekce. Českou obchodní inspekci lze kontaktovat na adrese: Česká obchodní inspekce, Ústřední inspektorát - oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00 Praha 2. Více informací naleznete na www.coi.cz, Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz.

Podmínkou zahájení postupu mimosoudního řešení sporu před Českou obchodní inspekcí je skutečnost, že se stěžovateli nepodařilo vyřešit spor přímo s pojišťovnou.

17.8.2022 09:19, před 2 lety

Dobrý den, paní Czerná,

záležitost rádi prošetříme, ve svém vyjádření však neuvádíte číslo smlouvy či číslo asistenčního případu. Prosíme tedy o doplnění.
Následně se k případu vrátíme.

Děkujeme Vám za spolupráci.
Barbora Andrýsková
Specialista pro stížnosti klientů

19.8.2022 14:00, před 2 lety

Alžběta Czerná

Děkuji za Vaši odpověď, číslo mé pojistné smlouvy je 4784246885 a číslo případu je M265932.25.

S pozdravem,

23.8.2022 06:43, před 2 lety

Vážená paní Czerná,

děkujeme za Vaše doplnění, na základě kterého jsme přistoupili k prošetření celé záležitosti.

S ohledem na ochranu osobních údajů a dále na povinnost mlčenlivosti, která je nám zákonem o pojišťovnictví uložena, Vám bude v co nejkratším možném termínu zasláno vyjádření na Vaše kontaktní údaje.

Útvar stížností
Generali Česká pojišťovna a.s.

Případné dotazy Vám rádi zodpovíme prostřednictvím e-mailové adresy stiznosti@generaliceska.cz Rovněž nás můžete písemně kontaktovat na naší korespondenční adrese Generali Česká pojišťovna a.s., Útvar stížností, P.O.Box 305, 659 05 Brno.

23.8.2022 06:43, před 2 lety

Vážená paní Czerná,