Dne 15.8.2022 kolem 13:00 až 13:30 hod jsme byly nakoupit v Kamenici nad Lipou.Byla fronta až někam.Poprosil jsem pokladní aby zavolala další pokladní na další kasu.Měla připomínky ze jsem nervózní a jestli mám nějaký problém .Nelíbí se mi přístup zaměstnance .Vlk Michael
Zlepšit dlouhé fronty na pokladně .Slušnost zaměstnanců k zákazníkovi zlepšit .
Otázka uvedená ve stížnosti není regulována žádnými obecně závaznými právními předpisy. Její řešení tak závisí na konkrétních interních pravidlech dané společnosti, do kterých není možné zasahovat.
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti, jako podnět ke zlepšení služeb.