BONO auto a.s.

#60075Udělali mi špatnou geometrii

22.08.2022, před 2 lety

Stanislav Cuber

V Bono Poruba mi provedli špatnou geometrii a přední pneumatiky se začaly velmi rychle sjíždět na konec až na plátno a nechali mě na ni jezdit od března 2022 do 7/2022 po druhé když jsem ji reklamoval tak ji udělali znovu špatně momentálně bylo levé kolo sjeté na plátno a pravá venkovní strana taky sjeta zcela hladká guma.

At mi koupí pan F. a mechanik který zakázku dělal nové gumy RUN FLAT které jsem tam měl za 5 měsícu mohu gumy vyhodit díky jejich práci

24.8.2022 15:39, před 2 lety

V uvedeném případě se jedná o smlouvu o dílo, která je upravena v § 2586 a násl. občanského zákoníku.

Chyba v geometrii vozidla je důvodem pro reklamaci díla (přiměřeným reklamačním nárokem je přiměřená sleva z ceny za geometrii nebo vrácení ceny za nekvalitně provedenou službu). Z titulu odpovědnosti za škodu se spotřebitel může domáhat náhrady za zničené pneumatiky.

20.12.2022 11:47, před 2 lety