Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s.

#60224Řidiči autobusů

3 měsíce 19 dnů 1 hodina

31.08.2022, před 2 lety

Šárka Jínová

Dobrý den, chtěla bych si stěžovat na řidiče autobusu č.689 z Hrádku nad Nisou do Liberce.Jezdím z Hrádku do Liberce do práce a vystupuji na zastávce Garáže ČSAD,30.8 mi řidič nezastavil i po zmáčknutí tlačítka ,a když tam čekám z ranní směny tak řidiči maj problém tam vůbec zastavit ,asi jim příjde zbytečné tam zastavit kvůli jednomu člověku

Domluva,výstraha,výměna řidičů.

31.8.2022 21:32, před 2 lety

Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.

20.12.2022 13:21, před 2 lety