Vodafone Czech Republic a.s.

#60281Opakované výpadky kabelové TV

5 měsíců 1 den

02.09.2022, před 2 lety

Ivan Fučík, Ing.

Opakovaně dochází k výpadku kabelové TV i internetu. Hlášení závad SA… je dle operátorky neplatné. Na spojení s operátory se čeká přes hodinu, stejně nic nevyřeší ! Nutno opakovaně restartovat modem i Mediabox !
Chybí přístup k technikům přes mail !

Ing. Ivan Fučík
Mozolky 18
616 00 Brno

Kabelová TV dříve UPC, nyní VODAFONE

Návštěva technika

2.9.2022 16:16, před 2 lety

Nebylo-li možné službu využít ve sjednané kvalitě nebo ji bylo možné využít jen částečně, kvůli závadě na straně společnosti, je společnost povinna zajistit odstranění závady a přiměřeně snížit cenu nebo po dohodě se zákazníkem zajistit poskytnutí služby náhradním způsobem.

Spotřebitel by měl v souladu s § 64 odst. 7 zákona o elektronických komunikacích službu u společnosti reklamovat a žádat nápravu (požadovat přiměřené snížení ceny nebo zajištění služby náhradním způsobem). Způsob uplatnění reklamace za poskytnuté služby, včetně údajů o tom, kde a v jakých lhůtách lze reklamaci uplatnit, je povinnou součástí smlouvy uzavřené mezi zákazníkem a společností.

5.9.2022 08:18, před 2 lety

Dobrý den, pane inženýre, mrzí mě vzniklé komplikace. Ujišťuji Vás, že je naším cílem poskytovat služby na co nejvyšší úrovni. K výpadkům nebo technickým potížím bohužel docházet může, přičemž bezchybné připojení nedokáže garantovat žádná společnost. E-mailem nás můžete kontaktovat prostřednictvím Vaší internetové samoobsluhy Můj Vodafone.
Abychom se na to mohli podívat, napište nám přes https://www.vodafone.cz/pece/formular-reklamace/. Nebo písemně poštou na Vodafone Czech Republic a.s., Reklamační oddělení, náměstí Junkových 2, 155 00 Praha 5. Děkuji za pochopení. Přeji Vám pěkný den. Lenka Pilná Péče o zákazníky

11.10.2022 22:46, před 2 lety

3.2.2023 12:59, před rokem