Dne 7.7.2014 jsem byla vyzvána k zaplaceni zalohy na zajezd do chorvatska prez stranku Brana slev
Bránaslev.cz, Výzva k platbě, objednávka č. 1401134442, 12360 Kč
Bránaslev.cz
Výzva k platbě, objednávka č. 1401134442
Jak již asi víte, náš tým mění značku na Bránaslev.cz! Pokud jste si objednali na www.zapakatel.cz, máme veškeré potřebné údaje, a Vaše vouchery jsou platné. Jen se nelekejte, když budeme komunikovat jako Bránaslev.cz. Věříme, že s námi budete stejně jako v minulosti maximálně spokojení!.
Děkujeme za objednávku slevy “Týden v Chorvatsku“. Prosím uhraďte objednávku převodem na náš účet:
Číslo účtu: 2809229028
Kód banky: 5500
Variabilní symbol: 1401134442
Částka: 12360 Kč
Není recurring Ihned po obdržení platby Vám zašleme email s instrukcemi, jak si vyzvednout zaplacený voucher a čerpat Vámi zvolené zboží či služby.
V případě jakýchkoli dotazů či problémů nás kontaktujte na adrese nakup@branaslev.cz.
Bránaslev.cz děkuje za Vaši podporu!
Vše jsem uhradila podle instukci a obdržela jsem emal,tohoto znení
Objednávka č. 1401134442 - zaplacena
Vaše objednávka č. 1401134442 za slevu “Týden v Chorvatsku“ byla v pořádku zaplacena.
•1 x 4 varianta Kemp Porat - stany s autobusovou dopravou - 3090 (Termín: 08.08. – 17.08. 2014) - Zobrazit voucher
Bránaslev.cz děkuje za Vaši podporu!
po obdrženi těchto informaci mi Ck
ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, CZ 602 00 Brno
tel. +420 542 321 322
fax +420 542 211 628
informovala o tom,že musim provest platbu znovu,jelikož stranka brana slev jim mnou uhrazene peníze nezaslala ..zajezd jsem uhradila jiz u ck s tim,ze peníze které jsem uhradila brane slev mi budou vraceny dokonce mi prisel emal.z jmenovane stranky
vše předávám na reklamační oddělení k vyřešení. Do 14 dní Vás bude
reklamační oddělení kontaktovat. Děkuji za pochopení.
Sandra Brána slev
To bylo 10.7.2014 od te doby nic zdny kontakt ani peníze.Pokud mi někdo poradi jak postupovat dal budu rada
zajezd chorvatsko kemp Porat
Chci vrátit zalohu ve výši 12360kč a jsem ochotna se pripojit k hromadne žalobě
Na společnost podaný insolvenční návrh byl odmítnut, to znamená, že je nyní možné uplatnit pohledávku u soudu. Není ale vyloučeno, že insolvenční návrh bude opět podán. Doporučujeme tedy spotřebiteli, aby insolvenční rejstřík sledoval.
V tomto případě záleží mimo jiné na obchodních podmínkách, jakým způsobem upravovaly vzájemné vztahy stran. Obecně se dá dovodit, že byl-li voucher již uplatněn, měli by spotřebitelé vymáhat dodání zboží či poskytnutí služeb zejména na samotném dodavateli, přesto však určitou míru odpovědnosti nese i slevový portál. Zvláště za situace, kdy spotřebitelům nejsou známy vzájemná práva a povinnosti slevového portálu a jeho dodavatelů a jejich vztah je pro zákazníky netransparentní. Právní normy totiž neříkají jednoznačně, jak má poskytování zboží či služeb na základě voucheru probíhat. Slevový portál se staví do role zprostředkovatele. Jedná však se zákazníky vlastním jménem, prezentuje nabídky jiných dodavatelů, vystavuje zákazníkům vouchery a inkasuje od nich peníze. Spotřebitel tak má dojem, že uzavírá smlouvu se slevovým portálem a dodavatelům pak předkládá pouze voucher.