FlixBus CZ s.r.o.

#60323Pozdní odjezd z Prahy

5 měsíců 2 dny 18 hodin

04.09.2022, před 2 lety

Martina Králová

Dobrý den, 2.9.2022 v 17.00 měl řidič odjet z Prahy směr Karlovy Vary a místo toho aby cestujícím oznámil případné zdržení, nebo z Prahy odjel, v 17.02 autobus uzavřel a před autobusem hovořil a kouřil plných 20 minut s nějakým mužem. Pak nabral cestou další spoždění v koloně, kde opět vystoupil z autobusu a šel kouřit. Do K. varů jsme tudíž dorazili až za 3 hodiny. Není toto chování poprvé jaké jsme zaznamenali, pozdní odjezd z Prahy byl v květnu a červnu 2022, ale nestěžovali jsme si. Nyní mám pocit, že se to skoro stává obvyklým jevem. Královi

Bus Flixbus Praha směr Karlovy Vary

Aby se tato zpoždění prosím neopakovala

5.9.2022 08:53, před 2 lety

Pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování k zákazníkům a řádném plnění pracovních povinností, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance. Vzhledem k výše uvedenému je vhodné se stížnostmi směřujícími pouze na chování zaměstnanců obrátit přímo na jejich nadřízené.

Zákon sám nepřiznává spotřebitelům nárok na náhradu škody v případě zpoždění spoje. Smluvní podmínky společnosti v určitých případech přiznávají spotřebitelům konkrétní práva, která jsou uvedená na stránce https://www.flixbus.cz/prava-cestujicich. Tyto podmínky jsou součástí smluvního závazku uzavřeného mezi dopravcem a spotřebitelem.

7.2.2023 12:40, před rokem