TRAVEL FAMILY s.r.o.

#60379Cesta do Chorvatska

06.09.2022, před 2 lety

Marie Dvořáková

V neděli jsme se vrátili z dovolené na ostrově Krk.Měli jsme objednannou cestu busem s nástupním místem v Českých Budějovicích.Tři dny před odjezdem nám bylo sděleno,že máme přijet do Prahy.Tak jsme jeli do Prahy 2 hodiny.Jaké bylo naše překvapení,když nám delegátka sdělila,že jedeme mikrobusem do Brna další 3 hodiny.Jsme ve věku 70 let a více po různých operacích,proto jsme volili destinaci ,abychom nemuseli jet dlouho a nástup v Č.B.Jednání Ck se jeví jako neadekvátní,když vidí roky narození a nevědí jestli jsme schopni se do Prahy a ještě dále dostat.Kdybychom jeli autem,tak nám proplatí pouze cenu vlaku,což se dá těžko srovnat.Pak jsme jeli busem přes Bratislavu a Maďarsko celkem 18 hodin se čtyřmi přestupy.Cesta zpátky byla ještě horší.N a autobus jsme čekali hodinu a půl v noci,pak přijel polský autobus s polskýmí řidiči,kterým nikdo nerozuměl,WC měli zavřené,nestavěli ani neměli žádné občerstvení.Na naši žádost zastavili po pěti hodinách na 15 minut tam kde žádné záchody nebyly.První jídlo jsme měli až v Praze,jenom rychle něco do ruky a pití.Normálně bychom byli doma v ranních hodinách a my po devatenácti hodinách příšerné cesty dorazili domů,zničení,jednomu z nás bylo tak špatně,že musel vyhledat lékaře.Jezdíme s ckVítkovice dlouhá léta a byli jsme vždy spokojeni.Od té doby co se sloučili s Vámi jsou každý rok problémy.Ovšem letos se nám zdá až nemožné,že lze něco takového klientům provést.Jsme znechuceni a doufáme,že jídlo na celý den je ve vaší režii.Všude budu hlásit,že s CK Travel Family nikdy více.

jedná se o zájezd č.******** na ostrov Krk Vila Lavorka od 26.8. do 4.9.2022

Utrpělo naše zdraví a jeli jsme téměř bez jídla,takže očekáváme nějaké vyrovnání

13.9.2022 09:42, před 2 lety

Jestliže spotřebitel nebyl spokojen s průběhem cesty, může zájezd reklamovat. Vhodným nárokem při uznané reklamaci by mohla být přiměřená sleva či jiné odškodnění.

Ohledně reklamace je vhodné kontaktovat přímo cestovní kancelář např. na infolince +420 222 206 206, PO - PÁ 9:00 - 17:00 či na email: cestovani@travelfamily.cz.

31.12.2022 17:28, před 2 lety