Znění stížnésti
Obracím se na Vás touto cestou se stížností na delegátku pí. JB (zájezd č:136243018, Zakynthos-Řecko termín 26.8.2022-2.9.2022.
Dne 27.8.2022 ve 13:00 hod. se dostavila na informační schůzku v recepci hotelu GEORGINA INN delegátka pí. JB.
Paní delegátka začala vysvětlovat, kde a jak si půjčit auta, motorky atd.. ale začala hlavně nabídka výletu.
Vůbec nebylo řečeno kdy a jak často se mění ručníky, prostěradla a ostatní věci. Při dotazu kdyby se nekomu stal zdravotní problém ,kde je třeba lékárna. Na to paní delegátka odpověděla že neví, kdyby se něco stalo, tak vedle za rohem v minimarketu prodávají léky.
Přitom cca 3km je lékárna což by měla delegátka vědět popřípadě říct jak se tam dopravit.
Myslím že paní delegátka si plete léky s krém na opalovaní a jiné drogistické zboží.
Na dotaz, jestli to myslí vážně, začalo její arogantní chování a že nemá co dodat, viz. (Hlasová zpráva). Bylo řečeno že od toho tu není a máme se obrátit na pojišťovnu a cestovní kancelář s kterou jsme letěly.
Z důvodů zdravotních problému jsme zkoušeli zavolat delegátce, která nám mobil nezvedala, takže s jakýmkoli problémem nebyla nápomocna a musely si pomoct sami.
Opravdu si nepředstavuji takové služby delegáta který neposkytne základní informace, ale nabízí hlavně výlety.
Myslím že delegát je tam pro mne a má být nápomocen při řešení různých situací.
Žádáme Vás vyřešení a vyrozumění této stížnosti na Vaši delegátku.
Děkuji za Vaši brzkou odpověď.
S pozdravem p. Kučera, pí Zahejská
Potrestání delegátky
Nicméně jelikož by delegátka měla být spotřebitelům k dispozici a měla by být nápomocná, je možné její služby reklamovat. V případě uznání reklamace by vhodným nárokem mohla být přiměřená sleva.